Kik vagyunk?

Nagy örömmel szeretnénk bemutatni Önöknek a Manilia.hu weboldalt, amelyet Rózsa és Zoli álmodtunk meg azzal a célkitűzéssel, hogy a Vanília minden oldalát, esszenciáját és sokszínűségét bemutassuk. Szenvedélyesen hiszünk abban, hogy vállalkozásunk sikeres lesz, és legfőbb célunk az, hogy tisztelt Vásárlóink és Felhasználóink maximális elégedettséget tapasztaljanak termékeinkkel kapcsolatban.

Manília.hu egy olyan platform, amelynek központi témája a vanília. Mélyen elkötelezettek vagyunk abban, hogy kiváló minőségű és autentikus vanília termékeket kínáljunk Önöknek. Széles választékunkban megtalálhatók a legfinomabb vanília babok, és vanília porok is. Minden termékünket gondosan válogatjuk ki, hogy biztosítsuk a legjobb minőséget és a valódi vanília intenzív ízét.

Nem csak a termékek minősége számít számunkra, hanem az ügyfélkapcsolatok és a vásárlói elégedettség is. Az Önök elégedettsége kiemelt fontosságú számunkra, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk. Csapatunk felkészült és lelkes szakemberekből áll, akik mindig készen állnak arra, hogy segítsenek Önöknek a vanília világában való eligazodásban, valamint válaszoljanak bármilyen kérdésre vagy kérésekre.

Hisszük, hogy a Manilia.hu a vanília szerelmeseinek ideális helye, ahol felfedezhetik ennek a lenyűgöző fűszernek az értékeit és sokszínűségét.

Legyenek részesei a vanília szeretetének és hagyományainak, és tegyék próbára a termékeinket.

Üdvözlettel: Hidasi Rózsa, és Marosán Zoltán tulajdonosok.

Mindennapos küzdelmeink:

A webáruházunk 2023-ban indult, és azóta is töretlenül fejlődik. Azonban a cégünknek is vannak küzdelmei, amelyekkel szembe kell néznie nap mint nap. Lássunk néhányat ezekből.

A vaníliarúd iránti magas kereslet

Cégünknek folyamatosan versenyeznie kell a többi vaníliarúd forgalmazóval, hogy biztosítsa a megfelelő mennyiségű és minőségű vaníliarudat az ügyfelei számára.

A vaníliarúd magas ára.

A vaníliarúd egy drága alapanyag, amelynek ára az utóbbi években jelentősen emelkedett. Sok esetben meg kell találnunk a módját annak, hogy versenyképes árakon kínáluk a vaníliarudakat az ügyfelei számára.

A logisztikai kihívások

A vaníliarúd egy érzékeny termék, amelyet megfelelően kell tárolni és szállítani. A feladatunk, hogy biztosítsuk, hogy a vaníliarudak sértetlenül érkezzenek meg az ügyfeleinkhez.

Mérföldköveink:

Álomból valóság...

01

Megálmodtuk,

A Manilia mint cég megalapítása 2023-ban egy nagyon gyors folyamat része volt. Az álomból szinte valóság lett 24 óra alatt. Ezt az érzést szeretnénk továbbadni az Ügyfeleinknek is. Az álom mostmár valóság

02

Az első beszállítások

Az első beérkező szállítmányokat rendkívül feszült állapotban vártuk, mert noha tudtuk, hogy a minőség tökéletes, de nem láttuk előre az utat. Hittünk az álmunkban, és a vágyainkban.

03

Az első vásárlások

Az első vásárlás minden vállalkozás számára mérföldkőnek bizonyul, MI hisszük, hogy azt amit csinálunk azt a legjobb tudásunk szerint, és tiszta szívből tesszük. Mert minden Ügyfél fontos!

Próbálja ki a termékeinket!

Igény esetén segítünk megtalálni a tökéletes választást.

Vanilla beans

Sikereink:

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!