Az egri Marján Cukrászda – Igazi ínyencségek a történelmi városban

A Manília csapata már decemberben szerette volna meglátogatni Sándort és cukrászatát az egri Marján Cukrászdában.

Eger, a történelmi város, nem csak kulturális és gasztronómiai élményeket kínál a látogatóinak. A város szívében található Marján Cukrászda is egy olyan hely, ahol érdemes megállni egy pillanatra, és élvezni a finom édességeket.

A cukrászda 1990-ben nyitotta meg kapuit, és azóta is töretlenül népszerű az egriek és a városba látogatók körében. A cukrászda tulajdonosa, Marján Sándor, aki már gyerekkorában is szenvedélyesen szerette a sütést és a főzést. A cukrászdában csakis természetes alapanyagokból készült, friss süteményeket és desszerteket kínálnak.

A kínálatban megtalálhatók a klasszikus sütemények, például a dobostorta, a 2023-as év Magyarország tortája verseny győztese, a somlói galuska, a rétes különlegességek, de feltétlen meg kell kóstolni a sajtos, és sós süteményeket is. A cukrászda tortái is híresek, és gyakran rendelnek tőlük esküvőkre vagy egyéb rendezvényekre.

A cukrászda hangulatos belső tere ideális egy kis pihenésre és egy finom sütemény elfogyasztására. A terasza pedig tökéletes hely egy kellemes nyári délután eltöltésére.

Sándornak külön köszönjük az idejét, a vállalkozókedvet, hogy „élesben” is kipróbálja a termékeinket, a bizalmat, melyet a vállalkozásunk irányába mutat, és a feltétel nélküli barátságát.

Amennyiben Eger környékén jártok mindenképp látogassátok meg, és lehet, hogy pont a Mi vaníliánkkal fogsz találkozni valamely termékben. 🙂

A Marján Cukrászda elérhetőségei:

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!