Új termék érkezett!!

Hosszas tesztelési szakaszt követően, bevonva abba kedves partnereinket, ezennel hivatalosan is bemutatjuk a Vanuatu vanília rudat mely mától 100, 250, 500 grammos vagy 1 kg-os kiszerelésben érhető el akár a webshopon keresztül is.

Az egyedülálló, gazdag és egzotikus Vanuatu vanílirúd eredetileg a Dél-csendes-óceáni trópusi paradicsomból Vanuatu szigetéről származik. Az aromája és ízprofilja egyedülálló, amely különbözteti meg a többi vaníliafajtától. Jelenleg már Madagaszkáron is termeszti egy-egy gazdaság ezt a fajtát.

A Vanuatu vaníliarudat hagyományosan kézzel szüretelik és természetes napfényben szárítják. A sziget hagyományos termesztési módszerei és a szigeten uralkodó páratartalom biztosítják, hogy ezek a vanília rudak rendkívül gazdag, mély és bársonyos vanília aromával rendelkeznek, amelyekben az enyhén édeskés, karamellás jegyek dominálnak.

Ez a vaníliarúd ideális sütéshez és főzéshez. Bármilyen desszertben, péksüteményben vagy édes italban használva azonnal emeli az étel minőségét és gazdagságát. Minden Vanuatu Vanília Rúd tökéletesen érett és friss, így garantálja a legjobb minőségű és legerősebb vanília ízt.

A Vanuatu vaníliarúd csodálatos ajándék a sütés szerelmeseinek, vagy kiváló kiegészítője lehet a saját konyhájának. Fedezze fel ezt a trópusi kincset, és élvezze a természetes és autentikus vanília ízét.

Keressétek a webshopban is:)

A termék 100g/csomag vagy 1 kg-os kiszerelésben kerül forgalomba!

Facebook

Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre!

Verified by MonsterInsights